06 300 557 65

Over ons

HET ONTSTAAN

Vedder Infra Management is ontstaan door een fusie tussen Hogenbirk Wegenbouw en Dura Vermeer Infra. Doordat we veel mismanagement en faal kosten tegenkwamen bij andere bedrijven is het idee ontstaan om als zelfstandig adviesbureau verder te gaan.

OPDRACHTGEVERS

Onze opdrachtgevers zijn onder andere overheidsinstellingen, bouwbedrijven en particulieren. Zij hebben al 5 jaar vertrouwen in ons. Wij zijn hen ook nog steeds van dienst door middel van het aannemen en uitvoeren van grondwerk, straatwerk en rioleringswerk in alle vormen en omstandigheden die daarin voorkomen.

SPECIALISME

Wij zij onder andere gespecialiseerd in het opstellen van termijnen en doorberekenen van hoeveelheden naar opdrachtgevers. Dus zoekt u een manager voor totale projecten of deelprojecten, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

ADVISEREN

Dus wilt u nieuwbouw, renoveren of veranderen, dan kunnen wij voor u de hele infrastructuur van dienst zijn. Wij adviseren al vanaf het voortraject in opdracht van architect en tekenaar, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTEN? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN.