• 033 465 86 29
  • info@jvedder.nl
  • Privacyverklaring

    PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
    Vedder Infra Management B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Vedder Infra Management B.V. en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vedder Infra Management B.V. verstrekt. Vedder Infra Management B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
    – Uw voor- en achternaam
    – Uw adresgegevens
    – Uw telefoonnummer
    – Uw e-mailadres
    – Uw IP-adres

    WAAROM VEDDER INFRA MANAGEMENT B.V. GEGEVENS NODIG HEEFT
    Vedder Infra Management B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

    Daarnaast kan Vedder Infra Management B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

    HOE LANG VEDDER INFRA MANAGEMENT B.V. GEGEVENS BEWAART
    Vedder Infra Management B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

    DELEN MET ANDEREN
    Vedder Infra Management B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
    Op de website van Vedder Infra Management B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vedder Infra Management B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

    GOOGLE ANALYTICS
    Vedder Infra Management B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Vedder Infra Management B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

    Ook maken wij gebruik van remarketing advertenties op basis van uw websitebezoek.

    De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

    Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Vedder Infra Management B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

    Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Vedder Infra Management B.V. heeft hier geen invloed op.
    Vedder Infra Management B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Vedder Infra Management B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

    COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN
    Vedder Infra Management B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

    Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar inframanagement.jv@gmail.com Vedder Infra Management B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

    BEVEILIGEN
    Vedder Infra Management B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. . De website van Vedder Infra Management B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

    Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vedder Infra Management B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vedder Infra Management B.V. op via inframanagement.jv@gmail.com.

    www.jvedder.nl is een website van Vedder Infra Management B.V. Vedder Infra Management B.V. is als volgt te bereiken:
    Post- vestigingsadres: Bonte Poort 20, 3751 LG BUNSCHOTEN
    Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 53053060
    Telefoon: 033 465 86 29
    E-mailadres: inframanagement.jv@gmail.com

    Autoriteit Persoonsgegevens
    Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.